Lightpoint: ruime toonzaal en groothandel verlichting

Lightpoint filiaal Gent

Lightpoint Europe NV
Steendam 50
B-9000 Gent

Lightpoint_filiaal-oudenaarde

Lightpoint
Westerring 27A
B-9700 Oudenaarde

Onze toonzalen zijn toegankelijk na afspraak, met max. 2 personen.
Een bezoek samen met een Architect of elektricien is voorlopig nog niet toegelaten, in dit geval is het beter een meeting via MS Teams te plannen.
Mogen wij u verder vragen om bij het binnenkomen en buitengaan uw handen te ontsmetten en te allen tijde een mondmasker te dragen.

In onze beide showrooms te Gent en Oudenaarde kan u terecht voor allerhande zaken: lampen, losse verlichting (staanlampen, hanglampen, een leuke tafellamp,….), maar ook voor een uitgebreider advies voor uw woning, bedrijf, winkel, praktijk, …

U bent bezig met een nieuwbouw, een kleine verbouwing, wilt uw huidige installatie vernieuwen naar de laatste zuinige LED technologie? Kom zeker eens langs, maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn belt u voor uitgebreid advies beter om een afspraak te regelen. Wij zitten dan samen met u aan tafel en bespreken uw project binnen uw stijl, budget en mogelijkheden.

In de toonzalen vernieuwen wij vaak het tentoongestelde aanbod, in allerlei stijlen: landelijk, klassiek, modern, dit zowel voor binnen als buitenverlichting, maar ook voor industrie- of retailtoepassingen. De verschillende kleuren en materialen waarin de toestellen verkregen kunnen worden zijn ofwel getoond of beschikbaar als staal (denk maar aan gekleurd glas of stoffen van lampenkappen).

Daarnaast tonen wij ook wat er achter diverse types inbouwspots schuil gaat qua techniek, wat nu juist het verschil is tussen lichtkleuren en wattages. Dit ook om uw eventuele installateur goed te kunnen begeleiden in het plaatsen van inbouwspots, profielen.